Te afli aici: Acasa » National » Federatia Romana de Dans Sportiv – Doua competitii internationale in Romania in luna aprilie

Federatia Romana de Dans Sportiv – Doua competitii internationale in Romania in luna aprilie

Luna aprilie, desi mai scurta in evenimente sportive din cauza sarbatorilor pascale, este una plina de concursuri de dans sportiv.
Trei concursuri zonale, patru nationale și doua internationale, in total noua, alcatuiesc calendarul competitional pentru aceasta luna .

Debutul a avut loc chiar de 1 aprilie cu „zonalul” din capitala, Cupa Magic, iar pe 2 aprilie s-a desfasurat la Buzau concursul national Cupa Imperial. Un alt concurs national este programat pe 8-9 aprilie la Alba Iulia intitulat Cupa Cetatii Alba. In acelasi timp, la Iasi, pe 9 aprilie, se disputa „zonalul” Iasi Dance Open.
Sezonul competitional se va intrerupe pentru doua saptamani, timp in care crestinii vor sarbatori Pastele, iar dansatorii sportivi se vor antrena pentru competitiile urmatoare.

Concursurile vor reveni in forta pe 22-23 aprile, cand la Bucuresti se va desfasura WDSF Dance All Stars, un eveniment international de ranking, in acelasi timp, mai precis pe 22, la Bistrita derulandu-se Campionatul National de Formatii si Cupa Floris.

Ultimul weekend din aprilie aduce si Ziua Mondiala a Dansului, pe 29 aprile, cand se vor disputa concursul national Cupa Sibba, la Alexandria si „zonalul” Cupa Spria Top Dance de la Baia Sprie.

Competitiile de dans sportiv programate in aceasta luna se vor incheia cu internationalul de ranking de la Bacau WDSF Bacau Dance Open, desfasurat pe 29 si 30 aprilie.
Date suplimentare despre toate aceste evenimente puteti afla de pe site-ul oficial al FRDS, www.dancesport.ro.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus