Te afli aici: Acasa » National » Federaţia Română de Dans Sportiv găzduieşte şedinţa Prezidiului WDSF

Federaţia Română de Dans Sportiv găzduieşte şedinţa Prezidiului WDSF


Conducerea Federației Mondiale de Dans Sportiv (WDSF) se întâlnește în aceste zile la București pentru a dezbate cele mai importante probleme cu care se confruntă astăzi lumea dansului sportiv.

Agenda abordează teme legate de competiții, arbitraj, etică, transparență, propuneri de modificări ale unor regulamente precum și aspecte organizatorice al WDSF și ale comisiilor federației.

Un procent important din timpul de dezbateri este dedicat jocurilor olimpice, cărora dansul sportiv a reușit să se alăture, prin introducerea Breakdance-ului în jocurile olimpice pentru tineret de la Buenos Aires din acest an.

Ședința Prezidiului WDSF are loc la hotelul JW Marriott în perioada 20-21 ianuarie. În paralel au loc și ședințe ale comisiilor WDSF.

Membrii Prezidiului au ales Bucureștiul pentru cea mai importantă ședință, cea din luna ianuarie, în urma bunei colaborări cu vicepreședintele WDSF, președintele FRDS, Vasile Gliga.

”Este o onoare pentru noi să fim gazda unui eveniment la cel mai înalt nivel. Faptul că board-ul WDSF a ales să se întâlnească la București dovedește încă o dată importanța și puterea României pe scena dansului sportiv. Rezultatele noastre din ultimii ani, care au propulsat dansatorii noștri pe cele mai înalte trepte ale podiumurilor europene și mondiale, îndreaptă din ce în ce mai mult atenția internațională asupra potențialului uriaș pe care țara noastră îl are. În aceste zile se vor lua decizii importante pentru viitorul dansului sportiv, care vor contura strategiile de dezvoltare pentru următorii ani,” a declarat vicepreședintele WDSF, Vasile Gliga.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus