Festivalul – Concurs „Gelu Stan”, ediția a IV-a

 

Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul înscrierilor pentru Festivalul – Concurs „Gelu Stan” 2022,  ediția a IV-a a evenimentului care evocă personalitatea de anvergură și opera maestrului Gelu Stan, se va desfășura în  lunile martie-aprilie.

Concursul se adresează tinerilor interpreți de muzică populară cu vârsta între 15 – 25 de ani. Condițiile de participare și informații suplimentare se pot afla la tel 0256/ 435158,  prin email ccajt@ccajt.ro sau  de pe site-ul instituției www.ccajt.ro.

Până în 21 martie 2022, la ora 14:00, se vor trimite toate documentele necesare înscrierii în competiție. Preselecția va avea loc în 23 martie, iar concursul și gala laureaților se vor desfășura  în 14 aprilie,  de la ora 18, în sala Timișoara Convention Center.

Acompaniamentul este asigurat de Orchestra Ansamblului Profesionist Banatul, dirijor Sebastian Roșca, prezintă Felicia Stoian.

Festivalul „Gelu Stan” este una dintre cele mai prestigioase competiții  artistice din domeniul folclorului, în România. Concurenții își vor disputa următoarele premii:

Marele Premiu – 4000 lei

Premiul I – 3000 lei

Premiul II –  2000 lei

Premiul III – 1500 lei

și 3 Premii speciale în valoare de 800 lei.

 

Evenimentul este susținut  financiar de Consiliul Județean Timiș.

Related posts