Te afli aici: Acasa » National » Firme banatene prezente la o noua editie a expozitiei “Made in Banat”, la Pancevo

Firme banatene prezente la o noua editie a expozitiei “Made in Banat”, la Pancevo

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează în perioada 22 – 24 octombrie 2014 participarea a 10 firme bănățene la expoziția „MADE IN BANAT” din cadrul celei de-a 4-a ediții a Expoziției Economice Pancevo, destinată susținerii și dezvoltării antreprenoriale și promovării întreprinderilor mici și mijlocii din regiune.

Acțiunea se derulează în cadrul Proiectului “Made in Banat”, finanțat prin Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Republica Serbia şi derulat de CCIA Timiș în parteneriat cu Agenţia de Dezvoltare Economico-Socială Timiș (ADETIM), Camera Economică Regională Pancevo, Camera Economică Regională Zrenjanin şi Camera Economică Regională Kikinda.

În calitate de partener și gazdă a evenimentului, CCI Pancevo pune la dispoziția firmelor din Banat, cu titlu gratuit, un stand special amenajat în care acestea își pot face cunoscute produsele / serviciile, costurile de transport, cazare și masă fiind de asemenea suportate din bugetul proiectului.

Pe perioada expoziției, firmele expozante au posibilitatea de a participa la o serie de seminarii și mese rotunde pe teme de interes regional – inovare, resurse umane, competitivitate cât și la întâlniri de afaceri menite a încuraja dezvoltarea relațiilor comerciale dintre participanți.

Reamintim că Proiectul “Made in Banat” vizează creșterea competitivității IMM-urilor care realizează produse tradiționale, specifice regiunii Banatului istoric, prin promovarea acestora sub marca „Made in Banat”.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus