Te afli aici: Acasa » National » Foodpanda, cea mai mare platforma de comenzi de mancare din Romania, se lanseaza in Timisoara

Foodpanda, cea mai mare platforma de comenzi de mancare din Romania, se lanseaza in Timisoara

Foodpanda, cea mai mare platformă de comenzi de mâncare din România, s-a lansat în alt oraş important din ţară, Timişoara, după o extindere rapidă în Bucureşti şi Cluj.

Timișorenii pot comanda, deja, de pe foodpanda, companie susținută Rocket Internet, cel mai mare incubator de afaceri online din lume, având la dispoziție o selecție de peste 20 de restaurante listate în platformă. Potrivit oficialilor companiei, numărul acestora va ajunge la aproximativ 40, până la finalul lunii martie.

„În Timișoara avem deja parteneriate cu un număr impresionant de restaurante, cu bucătării apreciate și recunoscute de timișoreni. Obiectivul nostru este ca în 2014 toate restaurantele importante din Timișoara să fie prezente pe platformă, accesând beneficiile pe care le oferim, de la fidelizarea și atragerea de noi clienți, până la reducerea sau eliminarea costurilor de marketing, operaționale și de procesare a comenzilor”, declară Dan Macarie, Country Manager foodpanda România.

Și ieșenii vor avea acces, în curând, rapid și simplu, la o paletă generoasă de meniuri oferite de cele mai apreciate restaurante din oraș.

foodpanda.ro colaborează, în prezent, cu peste 200 de restaurante din București, Cluj-Napoca și Timișoara, fiind lider de piață pe sectorul platformelor online pentru comenzi de mâncare din România.

 

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus