Te afli aici: Acasa » National » Liberalul Sorin Frunzaverde isi marita fata la Timisoara

Liberalul Sorin Frunzaverde isi marita fata la Timisoara

Sorana Frunzăverde, fiica vicepreşedintelui PNL, face nuntă la Timişoara deoarece la Reșița nu a mai găsit locuri, deşi tatăl său este preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin. Cununia religioasă a Soranei cu doctorul Florin Ioan Bălănică are loc sâmbătă, la ora 17.30 la Catedrala Mitropolitană din Timișoara și va fi ţinută de mai mulţi preoţi şi înalţi ierarhi. Mirii vor păşi în Catedrală pe celebra compoziţie a lui Franz Schubert „Ave Maria”.

Petrecerea va avea loc la Cantina Politehnicii din Complexul Studenţesc, unde sunt aşteptate aproximativ 900 de persoane și va fi una cu bucate şi băuturi alese. Felurile de mâncare au fost selectate atât din bucătăria internaţională cât şi mâncăruri tradiţionale româneşti.  Rochia de mireasă a Soranei este o creație a lui Cătălin Botezatu.

Sorana şi Florin vor avea ca părinţi spirituali doi doctori: Felicia Quint şi dr. inginer (general în rezervă) Ioan Ioan. La nunta Soranei vor cânta Provincialii, Petrică Moise, Traian Jurchela şi Ramona Viţa. „Rădăcinile mele sunt în Banat, aşa că era normal să mă căsătoresc aici. Nunta are loc la Timişoara pentru simplu motiv că în Reşiţa nu am mai găsit loc”, a spus Sorana Frunzăverde.

Ginerele lui Frunzăverde, Florin Ioan Bălănică conduce cel mai mare spital privat de oftalmogie din sud-estul Europei, Europe Eye, amplasat în Bucureşti.

La petrecere, fumatul este strict interzis. Regulamentul a fost impus cu mulţi ani în urmă la restaurantul Politehnicii de actualul primar al Timişoarei, Nicoale Robu, prezent şi el la eveniment. Fumătorii înrăiţi vor putea savura o ţigară doar afară, într- un spaţiu special amenajat cu mese şi scaune.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus