Te afli aici: Acasa » National » GALA GREEN WOMAN 2021 – Ediția a III-a

GALA GREEN WOMAN 2021 – Ediția a III-a

 

A treia ediție a Galei „Green Woman” se desfășoară, în 15 decembrie, sub forma unei gale cu public. În cadrul evenimentului, vor fi premiate douăsprezece personalități feminine cu activitate remarcabilă în cultură, jurnalism, antreprenoriat și nu numai, dar și care s-au implicat în activități caritabile, educative ori sociale.

Prima ediție a Galei „Green Woman” a avut loc în 2019, la Teatrul Excelsior din București, iar cea de-a doua, în 2020, în format online. Printre cele 24 de laureate ale acestor ediții s-au numărat actrița Maia Morgenstern, soprana Felicia Filip, medicul Carmen Orban, omul de televiziune Teo Trandafir și Mirela Retegan.

Tot ceea ce înseamnă a fi vizionară.

Gala va fi prezentată, ca și la edițiile anterioare, de Lavinia Șandru și va include, pe lângă cele douăsprezece momente de laudation, urmate de discursurile premiantelor, momente artistice și art performances.

A fi Green Woman înseamnă a fi o femeie cu un pas înaintea celorlalți, înseamnă a fi puternică, înseamnă a nu te lăsa copleșită de greutăți, înseamnă a-ți ajuta semenii. Și, mai ales, înseamnă a înțelege cât se poate de bine tot ceea ce înseamnă a fi vizionară. Deci, a fi o femeie adevărată, asta înseamnă a fi Green Woman, spune inițiatoarea și coordonatoarea galei, Lavinia Șandru.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus