Granite comune – Solutii comune

Secretariatul Tehnic Comun din cadrul Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Timişoara organizează o serie de conferințe cu privire la succesul înregistrat în urma implementării proiectelor finanțate în cadrul primului apel pentru propuneri de proiecte a Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Republica Serbia și lansarea implementării proiectelor din cadrul celui de-al doilea apel pentru propuneri de proiecte.

Conferințele vor fi organizate în orașe aflate de-a lungul frontierei româno-sârbe, respectiv la Timișoara, Dr.Tr. Severin și Reșița, în România, iar în Republica Serbia la Bor, Pozarevac, Zrenjanin, Kikinda și Vârșeț.

Acest eveniment este menit să asigure transparenţa Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Republica Serbia prin informarea comunităţilor locale cu privire la proiectele ce beneficiază de finanţare europeană nerambursabilă din fonduri IPA.

Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Republica Serbia finanţează proiecte comune care valorifică potenţialul de dezvoltare al zonei de graniţă dintre România şi Republica Serbia.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.