Te afli aici: Acasa » National » Incheierea proiectului Aquapic – Centru experimental pentru copii

Incheierea proiectului Aquapic – Centru experimental pentru copii

Luni, 13 noiembrie, ora 11, va avea loc finalizarea proiectului Aquapic – Centru experimental pentru copii (str.  Frederic Mistral, nr 1, Timișoara), proiect care, iată, a fost dus la bun sfârșit.

 

Centrul Aquapic, un proiect Urbaniada, cu sprijinul ING Bank, este amenajat în aer liber, în incinta fostei Uzine de Apă Industrială a Timișoarei. Acesta oferă copiilor, dornici să învețe cât mai multe despre apă și mediu, activități tematice, bazate pe joc și experiment.

 

Urbaniada este un concurs de proiecte ce au ca obiectiv principal îmbunătățirea calității vieții în spațiul urban. Miza Urbaniadei este identificarea problemelor specifice spațiului urban românesc și soluționarea punctuală a acestora, prin proiecte concrete și prin încurajarea dialogului între profesioniști și instituții publice, precum și a parteneriatului între organizații neguvernamentale, arhitecți și urbaniști. Urbaniada este un proiect ING Bank.

 

Aquapic este o realizare de care se va bucura întreaga comunitate, dar în special copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus