Inscrieri cursuri standard de limba germana

Fie că doriţi să învăţaţi limba germană sau să vă îmbunătăţiţi cunoştinţele deja dobândite sau doriţi ca pentru viitoarea sa formare copilul dumneavoastră să înveţe timpuriu limba germană, Centrul Cultural German Timişoara vă oferă soluţia ideală.

Fiind partener acreditat în domeniul cursurilor de limba germană şi centru de examinare Goethe-Institut noi vă oferim cursul potrivit pentru fiecare dintre scopurile dumneavoastră de învăţare.

În cursul standard, care se desfăşoară în perioada 19 ianuarie – 27 martie 2015, şi are o durată de zece săptămâni, vă oferim cursuri de învăţare a limbii germane pentru toate nivelurile de la A1 la C1.

Înscrierile se fac personal în perioada 5 – 16 ianuarie 2015 între orele 12.00 – 18.00 la sediul CCG. Testările gratuite de plasare la nivel se fac exclusiv în intervalul 12.00 – 17.00 (pentru adulți) și pe bază de programare telefonică (pentru copii).

Pe lângă oferta noastră de cursuri, toți cursanţii au posibilitatea să se înscrie gratuit la Bibliotecă şi la Centrul de Studiu Individual din cadrul CCG. De asemenea ei sunt invitaţi să participe la diversele evenimente culturale ale Centrului care prezintă aspecte din viaţa culturală şi socială din Germania de astăzi.

Pentru informaţii suplimentare vă invităm să ne contactaţi fie telefonic la +40 256 40 70 58 sau via e-mail la adresa info@ccgtm.ro.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.