Te afli aici: Acasa » National » Invitatie la Job Shop

Invitatie la Job Shop

Asociația pentru Integrarea Persoanelor cu Deficiențe (AIPD) din Timișoara are deosebita plăcere de a vă invita marți, 15 iulie, la Job Shop-ul organizat în cadrul proiectului „De la dizabilitate la abilitate – proiect de incluziune activă pe piaţa muncii a persoanelor cu dizabilităţi”.

Job shop-ul va avea loc la Hotel Boavista, Sala Galbenă, de la ora 12.

Evenimentul se va compune din două module principale:

  1. A.       Job shop café care va cuprinde:

  • o scurtă prezentare a proiectului „De la dizabilitate la abilitate”;
  • prezentări ale firmelor / organizațiilor / instituțiilor participante – firmele care au avut sau au angajați cu dizabilități vor pune accent pe: povești de succes / exemple de bună practică, lecții învățate, obstacole întâmpinate și soluții găsite pentru depășirea lor.

La acest modul vor participa toți cei prezenți.

  1. B.        Job fair – la standurile amenajate de AIPD, angajatorii vor putea să interacționeze direct cu persoanele cu dizabilități interesate, să prezinte posturile vacante, dacă acestea există, să simuleze procesele de selecție a personalului conform standardelor firmelor pe care le reprezintă, să ofere detalii privind posibilitățile de adaptare la nevoile speciale ale potențialilor candidați, să faciliteze interacțiunea participanților cu propriii angajați cu dizabilități, să facă demonstrații relevante pentru abilitățile și comptențele necesare ocupării anumitor posturi în respectivele companii etc.

 

AIPD va asigura:

 

–       mese / standuri unde angajatorii își vor putea aranja materialele de promovare;

–       un spațiu pentru interviuri one-on-one în care angajatorii să poată discuta cu persoanele cu dizabilități participante la eveniment;

–       un chioșc interactiv cu laptopuri unde participanții pot completa pe loc formulare de aplicare la joburi disponibile în cadrul companiilor reprezentate la Job Shop și formulare de înregistrare în baza de date a AIPD.

Participarea la Job Shop este gratuită.

Pentru a participa la eveniment, vă rugăm să contactați AIPD până cel târziu 9 iulie, ora 17, la telefon 0724 958 908, email: anaclaudia_leu@yahoo.com. Persoana de contact: Ana Leu, Coordonator Centru de Resurse.

Proiectul „De la dizabilitate la abilitate – proiect de incluziune activă pe piaţa muncii a persoanelor cu dizabilităţi” este implementat în perioada 2 iulie 2013 – 1 ianuarie 2015. Proiectul este co-finanțat printr-un grant din partea Elveției, prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus