Te afli aici: Acasa » National » Locuri de joaca pentru copiii angajatilor

Locuri de joaca pentru copiii angajatilor

 

Copiii din localităţile Hodoni, Satchinez şi Bărăteaz se vor juca, începând din această lună, în spaţii noi, moderne, în curtea fiecărei grădiniţe din localitate.

Suntem bucuroşi că am reuşit să susţinem acest proiect pentru copii, acesta fiind primul pas făcut de Fornetti în acest an de o importanţă majoră în existenţa noastră: aniversarea a 15 ani de Fornetti în România. 25% din angajaţii companiei noastre provin din aceste 3 localităţi şi a fost una din modalităţile prin care noi am decis să le mulţumim pentru devotamentul arătat în aceşti ani, făcând acest gest pentru copiii lor, pentru nepoţi şi rude, Csaba Toth, Director General Fornetti România.

Complexele de joacă formate din balansoare, hinte şi carusele sunt confecţionate din fibră de sticlă şi sunt prevăzute cu pavaje de cauciuc amortizor pentru a oferi siguranţă la locul de joacă celor 150 de copii care îşi petrec zilnic câte 4 ore în instituţie.

Spaţiile de joacă aflate în incinta grădiniţelor sunt destinate exclusiv copiilor, iar lucrările de amenajare şi mai apoi întreţinere au fost şi vor fi coordonate de către Şcoala Satchinez.

Crearea acestor spaţii de joacă este primul pas făcut de compania noastră din cele 3 mari proiecte de responsabilitate socială pe care le avem în acest an: spaţii de joacă pentru copii, parteneriatul cu Organizaţia Salvaţi Copiii Filiala Timiş şi sponsorizarea echipei de fotbal UTA, în special a centrului de copii şi juniori.   Începând cu anul şcolar 2016-2017, Fornetti România îşi propune noi proiecte pentru copiii claselor V-VIII care învaţă la şcolile din apropierea fabricii.

 

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus