„Micuța Cârtiță”: cine-concert pentru toată familia

„Micuța Cârtiță”: cine-concert pentru toată familia, 12 mai, ora 11, Filarmonica Banatul Timișoara

Cine-concertul Micuța Cârtiță ajunge pentru prima dată la Timișoara. Institutul Francez propune o experiență artistică inedită de descoperit în familie, în 12 mai, de la ora 11, la Filarmonica Banatul.
Celebrul și îndrăgitul personaj conceput de Zdeněk Miler nu va fi singur, ci însoțit de talentații muzicieni ai trupei Intermezzo din Franța. Aceștia interpretează la mai multe instrumente muzica și sunetele din desenele animate proiectate pe ecran.

Cu mutrița ei năstrușnică, cu ochii mari și vârful nasului roșu, Micuța Cârtiță trăiește în pădure, înconjurată de numeroase animale. Curiozitatea și imaginația ei debordante o conduc într-o serie de aventuri amuzante prin care descoperă lumea oamenilor. Filmul și muzica live se îmbină într-un mod surprinzător, spre deliciul copiilor și al părinților.
Spectacolul face parte dintr-o serie de evenimente consacrate de Institutul Francez din Timișoara publicului tânăr, cu ocazia Sezonului România-Franța (18 aprilie-14 iulie 2019).

INFORMAȚII UTILE
VÂRSTA: Spectacol pentru toată familia, începând de la 3 ani.
DURATA : 50 minute
BILETE: 35 lei (accesul se face pe bază de bilet, indiferent de vârstă); 25 lei (grup organizat, minimum 20 persoane)
Biletele se pot achiziționa online, print Eventbook, http://bit.ly/cine-concert- MicuțaCârtiță, sau de la Librăria Humanitas Timișoara.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.