Te afli aici: Acasa » National » Mii de turisti sunt asteptati de Paste pe Valea Prahovei

Mii de turisti sunt asteptati de Paste pe Valea Prahovei

Mii de turisti sunt asteptati de Paste pe Valea Prahovei

Mii de turişti sunt aşteptaţi să îşi petreacă Paştele în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, gradul de ocupare a locurilor de cazare din Sinaia, Buşteni şi Azuga fiind de aproximativ 80%, mai ridicat decât anul trecut.

Şi de această dată, cea mai aglomerată staţiune va fi Sinaia, autorităţile estimând că numărul turiştilor care vor petrece sărbătorile pascale aici va depăşi 10.000. Gradul de ocupare a locurilor de cazare este de 80%. Cu toate acestea, dacă luăm în calcul şi casele de vacanţă şi unităţile de cazare neînregistrate, ne aşteptăm la un număr de 10.000, poate chiar 12.000 de turişti, a declarat vineri primarul de la Sinaia, Vlad Oprea.

Potrivit acestuia, turiştii vor beneficia, de vineri până luni, de o reducere de 50 de procente la preţul biletelor pentru telegondola care face legătura între staţiune şi Cota 1.400. De asemenea, sâmbătă, la Castelul Peleş, va avea loc cea de-a doua ediţie a evenimentului “Vânătoarea ouălor de Paşte”, iar sutele de copii care se vor înscrie în competiţie vor fi premiaţi de Iepuraş. În noaptea de Înviere, mii de turişti vor merge la Mănăstirea Sinaia pentru a asculta slujba.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus