Te afli aici: Acasa » National » Mosul mult asteptat de copiii din Ciarda Rosie a sosit si in acest an

Mosul mult asteptat de copiii din Ciarda Rosie a sosit si in acest an

Moş Nicolae nu a ocolit nici în acest an comunitatea din Ciarda Roşie. Luni, 05.12.2016, începând cu ora 16, mult asteptatul Moş Nicolae a sosit cu sania sa trasă de cai la Gradinița nr. 8 si Scoala Generala nr. 20, din Ciarda Roşie.

Plini de nerăbdare, copiii l-au aşteptat şi l-au urmat pe traseul ce a numărat şapte opriri, în spirit de sărbătoare, spunându-i poezii şi cântându-i colinde, pregătite cu emoție din timp. Este al șase-lea an consecutiv în care grădinița şi şcoala din Ciarda Roşie organizează vizita lui Moş Nicolae, acest eveniment devenind deja o tradiție în mica comunitate. Acest lucru îl datorăm unei stimate doamne din cartier, care a preluat ideea din Ungaria.

Odată cu anii au crescut şi numărul pachetelor dar şi suma strânsă din donații primite de la membrii comunității, firmelor mari şi mijlocii, părinți, cărora le mulțumim pentru sprijin.

La această ediție spiridușii moșului au reuşit să bucure 650 de copii prin pachețelele pline din bunătăți oferite din donații. Nu au fost uitați nici adulții, ultima oprire fiind în parcul din Ciarda Roşie, unde seara s-a încheiat cu un imens foc de tabără, lampioane,  s-a servit vin fiert, tradiționala pâine cu untură şi ceapă, indulcindu-se cu cozonaci.

Vă poftim cu mic, cu mare, si la anul care vine să ne pregătim de sărbătoare!

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus