Te afli aici: Acasa » National » NAŢIONAL / Coaliţia de guvernare va nominaliza un candidat care va fi noul preşedinte al Senatului

NAŢIONAL / Coaliţia de guvernare va nominaliza un candidat care va fi noul preşedinte al Senatului

NAŢIONAL / Coaliţia de guvernare va nominaliza un candidat care va fi noul preşedinte al Senatului

Coaliţia de guvernare va nominaliza un candidat pentru preşedinţia Senatului după revocarea lui Mircea Geoană din această funcţie, iar reprezentantul puterii va obţine această demnitate, a declarat, miercuri, preşedintele PDL, premierul Emil Boc.

După o întâlnire cu reprezentanţi ai comunităţii de israelieni care au origini româneşti, premierul român a fost întrebat de presă cum comentează revocarea lui Mircea Geoană din funcţia de preşedinte al Senatului. Era un lucru previzibil revocarea lui Mircea Geoană de la Senat în urma deciziei PSD. Din acest moment s-a deschis competiţia pentru viitorul preşedinte al Senatului, coaliţia îşi va nominaliza un candidat şi acela va fi preşedintele Senatului, a susţinut Boc.

El a arătat că numai după discuţiile din coaliţie va fi precizat partidul din partea căruia va fi candidatul. Din respect pentru partenerii de coaliţie, pentru colegii noştri cu care suntem în parteneriat, acest lucru îl vom prezenta public doar după ce noi vom discuta şi ne vom consulta, a mai precizat Boc.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus