NAŢIONAL / Deputatul PSD Robert Negoiţă şi-a donat indemnizaţia de parlamentar pe un an

Vicepreşedintele PSD deputatul Robert Negoiţă şi-a donat indemnizaţia de parlamentar pe perioada unui an de mandat, în valoare de 50.000 de lei, Asociaţiei pentru Dezvoltare şi Calitatea Vieţii, a informat un comunicat remis joi.

Deputatul social-democrat a decis să îşi facă public acest gest din dorinţa de a stopa intoxicarea actualei Puteri din jurul grevei parlamentare a USL şi a indemnizaţiilor parlamentarilor USL. De când mi-am început mandatul de deputat în Parlamentul României nu mi-am ridicat niciodată indemnizaţia de parlamentar pentru a o cheltui. Am strâns banii şi i-am donat celor aflaţi într-o situaţie delicată, celor care m-au contactat şi mi-au prezentat diverse cazuri sociale. Nu aş fi făcut niciodată public aceste gesturi dacă nu ar fi fost toată această intoxicare pe care PDL încearcă în ultimele zile să o producă, compromiţând protestul nostru parlamentar şi canalizând discuţia în jurul banilor. Astfel, le demonstrez şi lor şi opiniei publice că banii pe care eu i-am ridicat de la Parlamentul României îi folosesc în scopuri umanitare. Sper că gestul meu de a face public acest fapt, deşi este unul pe care mi l-aş fi dorit să-l fac în continuare în anonimat, să fie urmat şi de colegii din USL, a afirmat Robert Negoiţă, potrivit comunicatului citat.

Pe de altă parte, Robert Negoiţă consideră că absenţa parlamentarilor USL din Parlament nu justifică lipsa de implicare a majorităţii în adoptarea iniţiativelor legislative. Negoiţă consideră că deputaţii şi senatorii Coaliţiei de guvernământ îşi maschează lipsa de interes faţă de problemele ţării, folosindu-se de protestul parlamentar al USL.

 

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.