NAŢIONAL / Fostul director de la OTV, Doru Iuga, eliberat din arest

Fostul director de programe de la OTV, Doru Iuga, eliberat din arest sub control judiciar, în urma unei decizii luată joi de magistraţii Tribunalului Bucureşti.

Tribunalul Bucureşti a admis o cerere înaintată de Doru Iuga pentru eliberare sub control judiciar, deşi instanţa care judecă pe fond dosarul, Judecătoria sectorului 2, îi respinsese solicitarea. Doru Iuga a fost arestat preventiv pe 1 iulie 2011, sub acuzaţia de acte sexuale cu un minor. Împreună cu Doru Iuga, au fost deferiţi justiţiei Staicovici Andrei-Marius, Manolache Viorel, Haciadurian Stefan Romeo, Dobre Adrian, acuzaţi de proxenetism şi cetăţeanul german Zander Klaus, acuzat de acte sexuale cu minori.

Conform rechizitoriului, proxeneţii ademeneau, în vederea practicării de relaţii homosexuale, persoane din rândul bărbaţilor tineri fără adăpost sau al celor cu mijloace de existenţă precară, din mai multe zone din Bucureşti, cunoscute ca zone de întâlnire pentru homosexuali. Proxeneţii contactau telefonic, la cererea clienţilor, bărbaţi tineri, printre care se aflau şi minori, cărora le solicitau servicii sexuale pentru clienţi şi le înlesneau întâlnirile cu clienţii. Proxeneţii erau contactaţi telefonic de bărbaţi tineri care îşi ofereau serviciile sexuale şi cărora de asemenea le înlesneau întâlnirile cu clienţii.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.