NAŢIONAL / Fostul profesor de la Liceul „Jean Monnet” a fost eliberat

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis, vineri, eliberarea din arest sub control judiciar a lui Dan Octavian Vişan, fost profesor de sport de la Liceul „Jean Monnet” din Bucureşti, trimis în judecată pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă minoră.

Decizia este definitivă, iar Dan Octavian Vişan va fi eliberat din arestul Poliţiei Capitalei în cursul zilei de vineri. Tribunalul Bucureşti a respins recursul procurorilor şi a menţinut hotărârea de eliberare a fostului profesor, luată pe 3 ianuarie de Judecătoria sectorului 1.
Dan Octavian Vişan a fost trimis în judecată fiind acuzat că ar fi întreţinut, în repetate rânduri, la sfârşitul lunii octombrie 2011, relaţii sexuale cu o elevă minoră în timpul unei excursii la Predeal.

De asemenea, anchetatorii susţin că din declaraţiile martorilor a reieşit că profesorul i-a făcut elevei avansuri în prezenta mai multor colege. Profesorul în vârstă de 27 de ani a fost reţinut de procurori pe 5 noiembrie 2011, după ce pe numele său a fost depusă o plângere penală de către tatăl unei eleve de 17 ani de la Liceul „Jean Monnet”, care l-a acuzat ca ar fi violat-o. Ulterior, pe 18 noiembrie 2011, magistraţii Tribunalului Bucureşti au emis pe numele profesorului un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.