NAŢIONAL / Marian Oprişan cere demiterea directorului SDN Vrancea

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Opişan, a solicitat, duminică seară, primului ministru şi ministrului transporturilor, demiterea directorului Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Vrancea, Lucica Chiper, pentru că a refuzat să furnizeze numărul utilajelor CNADR care acţionează pe raza judeţului în şedinţa de sâmbătă a Consiliului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Vrancea.

A avut această atitudine deoarece a vrut să ascundă faptul că CNADR nu are utilajele necesare pentru a deszăpezi drumurile naţionale, a spus Oprişan la conferinţa de presă susţinută duminică seară, alături de prefectul judeţului, Sorin Hornea. Preşedintele Consiliului Judeţean a mai spus că pe drumurile judeţene şi pe drumurile locale din Vrancea acţionează 111 utilaje, iar numărul acestora va creşte la 145, luni dimineaţă.

Oprişan a mai solicitat primului ministru să dea curs şi solicitării de alimente, medicamente şi combustibil pe care Comitetul Judeţean de Situaţii de Urgenţă l-a transmis către Guvernul României.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.