NAŢIONAL / Mircea Lucescu a fost rănit într-un accident rutier

Antrenorul Mircea Lucescu a fost adus vineri la Spitalul Universitar din Capitală, în urma coliziunii maşinii sale cu un tramvai pe bulevardul Vasile Milea.

Managerul unităţii, conf. dr. Cătălin Cârstoiu, a declarat că este vorba de o contuzie toracică, pacientul este conştient şi cooperant şi în acest moment este supus mai multor investigaţii. Potrivit lui Cârstoiu, nu se pune problema ca viaţa pacientului să fie în pericol. Antrenorul Mircea Lucescu (Şahtior Doneţk) a fost rănit într-un accident rutier produs vineri în Capitală, pe Bd. Vasile Milea.

Potrivit oficialilor de la Poliţia Rutieră, antrenorul se afla la volanul maşinii soţiei sale şi a fost rănit destul de grav în accident. Oficiali ai ISU au precizat că la faţa locului s-a deplasat o ambulanţă, o maşină cu apă şi spumă şi o maşină de descarcerare.

Totodată, potrivit acestora, în maşină se aflau două persoane, şoferul fiind cel mai grav rănit şi transportat la Spitalul Universitar Bucureşti. Oficialii Poliţiei Rutiere au refuzat să se pronunţe asupra posibilelor cauze ale accidentului, afirmând doar că se vor face cercetări la faţa locului.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.