NAŢIONAL / Operaţia lui Mircea Lucescu a fost un succes

Mircea Lucescu, antrenorul echipei ucrainene de fotbal Şahtior Doneţk, a fost operat cu succes duminică, la Spitalul Universitar din Capitală, pentru îndepărtarea lichidului pleural acumulat în cavitatea toracică.

Operaţia a durat două ore, iar pacientului i s-a făcut anestezie generală şi în prezent se află la secţia de terapie intensivă a spitalului, a precizat Cătălin Cârstoiu, managerul Spitalului Universitar. Din echipa echipă complexă care a efectuat intervenţia au făcut parte dr. Elena Copaciu, şefa secţiei terapie intensivă la Spitalul Universitar, Ioan Cordoş, şeful secţiei chirurgie toracică la Spitalul ”Marius Nasta”, d-na prof. Vinereanu etc.

După înlăturarea hematomul datorat fracturilor costale suferite în accidentul rutier de vineri se speră ca starea sănătăţii lui Lucescu să evolueze bine, deoarece e un tip robust. Nu există leziuni ale plămânilor, iar coastele sale au fost fixate, pentru ca durerea postoperatorie să fie mai mică, au precizat medicii.

Duminică, Mircea Lucescu a fost vizitat înainte de operaţie de miliardarul ucrainean Rinat Ahmetov, patronului clubului Şahtior Doneţk, şi de fiul său Răzvan Lucescu, antrenorul formaţiei Rapid Bucureşti. Antrenorul Mircea Lucescu a fost adus vineri la Spitalul Universitar din Capitală, în urma unui accident rutier, maşina pe care o conducea intrând în coliziune cu un tramvai pe bulevardul Vasile Milea. Alături de Lucescu, în maşină se afla şi o altă persoană, care a fost rănită uşor.

 

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.