NAŢIONAL / PDL va avea cel mai bun candidat pentru Primăria Generală a Capitalei

Deputatul democrat-liberal Sulfina Barbu a afirmat că până la sfârşitul lunii martie va fi anunţat numele celui care va intra în cursa pentru Primăria Generală a Capitalei, punctând că PDL va avea cel mai bun candidat.

Fiecare om politic poate să aibă un punct de vedere. PDL cu siguranţă va avea un candidat la Primăria Generală. Este un actor politic important la nivelul Primăriei Bucureşti şi la nivelul Bucureştiului şi eu sunt convinsă că dacă se face un efort susţinut din partea organizaţiilor de sector, există posibilitatea ca al nostru candidat să fie cel câştigător. Va fi anunţat undeva la sfârşitul lunii martie, a declarat, duminică, înainte de Colegiul Director al PDL, deputatul Sulfina Barbu, preşedinte al Organizaţiei de Femei a democrat-liberalilor. Aceasta s-a declarat convinsă că PDL va avea cel mai bun candidat pentru Primăria Generală a Capitalei.

În privinţa şanselor ca Sorin Oprescu să fie învins de candidatul PDL, Sulfina Barbu a spus: Orice partid politic, atunci când îşi desemnează un candidat, merge cu cel mai bun, cu cel care are cele mai bune şanse în alegerile locale. Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la o emisiune televizată, că în momentul de faţă actualul primar general al Capitalei, Sorin Oprescu, este foarte greu de bătut în cursa pentru alegerile din Bucureşti. Eu cred că în momentul de faţă Sorin Oprescu este foarte greu de bătut. Dar, trebuie să joci, că asta este politica, în politică trebuie să ai candidaţi, a spus Băsescu.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.