Te afli aici: Acasa » National » NAŢIONAL / Preşedintele Traian Băsescu s-a adresat românilor

NAŢIONAL / Preşedintele Traian Băsescu s-a adresat românilor

NAŢIONAL / Preşedintele Traian Băsescu s-a adresat românilor

Preşedintele Traian Băsescu le-a transmis românilor, miercuri seară, că ştie ce trebuie făcut şi că va trebui ca, împreună cu Guvernul, să deschidă un orizont de ţară nouă, prin modernizarea statului, un aspect important fiind în acest sens revizuirea Constituţiei.
Marea problemă a populaţiei este ce se întâmplă în continuare, iar eu vreau să le spun românilor că ştiu ce trebuie făcut. Va trebui ca, în continuare, într-un parteneriat cu Guvernul, să deschidem acest orizont de ţară nouă pentru români şi cred eu că printre cele mai importante lucruri sunt revizuirea Constituţiei ca pilon de flexibilizare a statului şi ca răspuns la votul românilor de la referendumul din 2009, noiembrie. Peste 80% dintre români au votat pentru Parlament unicameral şi pentru un număr maxim de 300 de parlamentari. Toate partidele fără excepţie se fac că uită de votul pe care românii l-au dat în noiembrie 2009, însă nu ezită să spună că ascultă vocea poporului. Eu nu aş crede pe niciunul din ei atât timp cât nu respectă acum un vot dat de români în proporţie de peste 80%, a declarat Băsescu, la Palatul Cotroceni.

Şeful statului a adăugat că nu vizează niciun partid anume, ci pe toate, punctând că revizuirea Constituţiei este o probă a responsabilităţii clasei politice.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus