NAŢIONAL / Radu Mazăre va candida pentru un nou mandat de primar

Radu Mazăre a declarat, joi, că va candida pentru un nou mandat de primar al municipiului Constanţa, ţinând cont că din sondaje reiese că cetăţenii îl vor în continuare în fruntea administraţiei locale.

După sondajele de până acum, da, voi candida. Crezi că se mai sucesc? Dacă nu se mai sucesc, voi candida. Oricum, o să mai facem şi noi un sondaj înainte de alegeri, a afirmat primarul Constanţei. Acesta a spus, referitor la un sondaj comandat şi publicat luna trecută de un cotidian din Constanţa şi potrivit căruia marea majoritate a respondenţilor îl vor primar pe Mazăre, că are impresia că s-a dorit ca el să fie amăgit şi să i se adoarmă vigilenţa, pentru că nu se poate, ca nefiind el Ceauşescu, să obţină un rezultat aşa de bun.

Edilul Constanţei a făcut declaraţia respectivă după ce a participat la inaugurarea a două blocuri dintr-un cartier cu locuinţe ieftine pentru tineri construit de municipalitate. Radu Mazăre este primar al municipiului Constanţa din anul 2000. Pentru primul său mandat de primar a candidat ca independent şi a fost ales cu 66% dintre voturile constănţenilor. În anul 2003 a devenit preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, iar la alegerile locale din 2004 şi 2008 a câştigat alte două mandate de primar, obţinând de fiecare dată peste 60% din sufragiile electoratului.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.