NAŢIONAL / Tatăl şi fratele deputatului Mihail Boldea, puşi sub acuzare

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Teritorială Galaţi au început urmărirea penală faţă de fratele şi tatăl deputatului Mihail Boldea, pentru săvârşirea infracţiunii de spălare de bani, au precizat surse judiciare.

Cei doi au fost audiaţi joi la sediul DIICOT Galaţi, unde li s-au adus la cunoştinţă învinuirile. Procurorii au început urmărirea penală după ce deputatul a donat trei apartamente către fratele lui şi a vândut o casă tatălui, însă anchetatorii consideră că este vorba de o operaţiune de spălare de bani.

Mihail Boldea este acuzat că e liderul unui grup infracţional care se ocupa cu înşelăciuni imobiliare, prejudiciul fiind de peste 1,5 milioane euro. Pe 17 martie, el părăsit teritoriul României cu o maşină, în ziua următoare a ajuns în Turcia, de unde a luat o cursă de avion, însă procurorii nu au aflat încă destinaţia. DIICOT a solicitat Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie arestarea preventivă a deputatului pentru 29 de zile.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.