Te afli aici: Acasa » National » NAŢIONAL / USL va susţine orice măsură de creştere salarială dacă aceasta respectă legea responsabilităţii fiscale

NAŢIONAL / USL va susţine orice măsură de creştere salarială dacă aceasta respectă legea responsabilităţii fiscale

NAŢIONAL / USL va susţine orice măsură de creştere salarială dacă aceasta respectă legea responsabilităţii fiscale

Senatorul ieşean Varujan Vosganian a anunţat duminică, în cadrul unei conferinţe de presă, că USL susţine orice măsură de creştere a salariului, indiferent dacă e vorba de indexare, de reîntregire sau de creştere în termeni reali, condiţia fiind respectarea Legii responsabilităţii fiscale.

Vosganian a subliniat că această lege are o importanţă aproape la fel de mare ca şi Constituţia. Mai bine nu o dădeam decât să facem derogări de la ea, a opinat Vosganian.

Vicepreşedintele USL a afirmat totodată că USL, în proiectul de buget pe care-l pregăteşte are în vedere introducerea directă în Legea bugetului a unui fond de salarii care să permită majorarea remuneraţiilor într-o formă care să se încadreze într-o acţiune pe termen lung, să se coreleze cu creşterea veniturilor şi cu deficitul bugetar şi, fireşte, cu legea responsabilităţii fiscale. Aşa cred eu că este o abordare serioasă, a mai spus Vosganian.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus