NAŢIONAL / Victor Ponta: Opoziţia va lipsi din Parlament la votul privind ridicarea imunităţii lui Mihail Boldea

Deputaţii social-democraţi nu vor fi prezenţi în Parlament la votul de ridicare a imunităţii deputatului PDL Mihail Boldea, a precizat luni preşedintele PSD, Victor Ponta. El a adăugat că va propune partenerilor din USL ca parlamentarii Opoziţiei să lipsească marţi din Parlament de la acest vot.

Preşedintele PSD a precizat că va înainta această propunere, validată de BPN al PSD, conducerii USL, urmând să existe o poziţie comună pe baza unor argumente juridice.
Ponta a adăugat că a văzut declaraţia colegului de alianţă politică, preşedintele PNL, Crin Antonescu, care a anunţat că o posibilă participare a parlamentarilor Uniunii la şedinţa de marţi. Am văzut ce-a zis Crin. În primul rând Crin e în Senat şi azi la USL vom avea o poziţie comună pe baza acestor argumente juridice. Eu sunt jurist, Crin e istoric după cum ştiţi, a spus Ponta.

Preşedintele PSD a reafirmat că USL îşi continuă protestul parlamentar până la alegerile din noiembrie, susţinând totodată că reprezentanţii Opoziţiei nu au fost chemaţi la niciun fel de dialog. El a reiterat totodată că Opoziţia nu renunţă la cele patru mari revendicări pentru care se află în grevă parlamentară, respectiv demiterea sau demisia Robertei Anastase din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, să nu se mai adopte legi prin angajarea răspunderii, să se voteze moţiunile de cenzură „şi să nu se mai stea în bănci”, „să nu se mai fure votul la Camera Deputaţilor”, să „nu se mai accepte traseismul politic” şi acordarea de funcţii politice pentru traseiştii politici.

 

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.