Te afli aici: Acasa » National » Ora Pamantului

Ora Pamantului

Ora Pământului (Earth Hour) a fost organizată pentru prima dată de către WWF – Australia în Sydney, pe 31 martie 2007, fiind brand înregistrat de organizația WWF (World Wide Fund for Nature) la nivel global. Peste 2.2 milioane de oameni și 2000 de sedii de companii din Sydney au stins luminile pentru o oră în acea seară, ca semn al conștientizării problemei schimbărilor climatice. Implicarea oamenilor de pe tot globul a făcut în doar câțiva ani ca Earth Hour să devină cel mai mare eveniment de mediu din istorie.

În România, Earth Hour se sărbătorește din anul 2009, fiind parte astfel din comunitatea globală de peste două miliarde de oameni.

Anul acesta, evenimentul este organizat sub sloganul „Dăruiește naturii din energia ta”, în loc să consumăm energie acasă, putem alege să dăruim propria energie, în aer liber.

Agenția pentru Protecția Mediului Timiş alături de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor Garda Națională de Mediu şi Agenția Națională pentru Protecția Mediului se va implica în celebrarea Orei Pământului prin stingerea luminilor în data de 19.03.2016 în intervalul orar 20.30- 21.30.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus