Parteneriat de afaceri interregional


În scopul creării de noi oportunităţi de afaceri, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Centrul Entreprise Europe Network în colaborare cu Centrul Entreprise Europe Network Novi Sad organizează în data de 2 iulie 2013, la Centrul de Congrese MASTER din Novi Sad (Serbia), un parteneriat de afaceri interregional la care vor fi prezente companii din Euroregiunea Dunăre-Criş-Mureş-Tisa, respectiv din Provincia Voivodina din Serbia, din județele Csongrád, Baranya și Bács-Kiskun din Ungaria și din judeţele Timiș și Caraș-Severin din România.

 

De asemenea, și-au anunțat participarea firme din zona Osijek-Baranja și Vukovar-Srem din Croația, precum și firme din Flandra (Belgia).

 

Foarte industrializate, avansate tehnologic și inovatoare, regiunile Europei – Baden Württemberg (Germania), Catalonia (Spania), Rhône-Alpes (Franța) și Lombardia (Italia) fac parte din Cooperarea Europeană Interregională numită 4 Motors for Europe”.

Flandra, în calitate de partener asociat este membru al grupului economic amintit. Cele cinci regiuni colaborează într-o relație pe termen lung, cu scopul de a spori internaționalizarea regiunilor și creșterea economică prin intermediul cooperării reciproce, dar și prin cooperare cu alte regiuni, prin organizarea de misiuni politico-economice comune.

Firmele româneşti participante trebuie să fie active în domeniile:

  • industrie alimentară;
  • agricultură;
  • mecanizarea agriculturii;
  • energie regenerabilă;
  • biomasă;
  • tehnologii pentru protecția mediului;
  • tehnologia informațiilor și comunicării (TIC).

Mai multe informaţii despre eveniment sunt disponibile la adresa: www.4motors.talkb2b.net .

CCIA Timiş oferă firmelor interesate servicii de asistenţă în organizarea deplasării, transport, însoţitor, asistenţă în întopcmirea profilului companiei şi în stabilirea întâlnirilor, gratuitate pentru participarea la evenimentul de matchmaking.

Termen de înscriere: 5 iunie 2013.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.