Te afli aici: Acasa » National » PDL cere demisia din functie a premierului Victor Ponta

PDL cere demisia din functie a premierului Victor Ponta

PDL cere demisia din functie a premierului Victor Ponta

Europarlamentarul PDL Cristian Preda i-a cerut vineri premierului Victor Ponta, în numele PDL, să-şi dea demisia din funcţia de premier în urma scandalului privind presupusul plagiat al tezei acestuia de doctorat.

Consiliul care se ocupă de atestarea titlurilor şi certificatelor universitare a decis în unanimitate că Victor Ponta a copiat, a plagiat, acesta este termenul tehnic. În consecinţă, Consiliul a cerut retragerea titlului de doctor. Aşa cum ştiţi cu toţii, premierul Victor Ponta a spus că în ipoteza în care plagiatul este confirmat domnia sa va demisiona.PDL cere în mod oficial demisia premierului Victor Ponta, respectând cele spuse mai devreme, a declarat europarlamentarul PDL.

Cristian Preda a anunţat că PDL va ataca în contencios administrativ şi Ordinul dat de ministru interimar al Educaţiei, Liviu Pop, cu privire la Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare, acuzând faptul că în ultima zi de mandat, ministrul a încercat să intervină brutal în activitatea acestui Consiliul, încercând să-l desfiinţeze, să-l completeze, să-i schimbe atribuţiile.

Comentarii (1)

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus