Te afli aici: Acasa » National » PRbeta celebrează 10 ani de educație în comunicare

PRbeta celebrează 10 ani de educație în comunicare

În 14 și 15 mai comunitatea oamenilor interesați de marketing, relații publice și publicitate sărbătorește, la Timișoara, cea de a 10-a ediție a conferinței PRbeta, eveniment apărut cu scopul de a contribui, în mod activ, la educarea pieței de comunicare din vestul țării. În cele două zile de eveniment, în oraș vor fi prezenți reprezentanți ai unora dintre cele mai mari companii și agenții de comunicare din țară, dar și specialiști care activează în companiile din oraș, profesori, studenți și liber profesioniști.

 

Comunicarea este o parte esențială a vieților noastre. Este pânza invizibilă care leagă societatea. Ne conturează percepția asupra lumii în care trăim, atât la nivel profesional, cât și la nivel personal. De aceea, o comunicare mai bună înseamnă o lume mai bună și, de 10 ediții, PRbeta încearcă să contribuie la asta.

 

”Începând cu această ediție, evenimentul nostru devine mai mult decât o conferință, primind valențe de festival. Aducem modificări de structură și lucrăm la o serie de activități conexe, care să îmbunătățească experiența participanților, oferindu-le varietate, fără a pierde din vedere importanța informațiilor relevante pe care aceștia le dobândesc an de an.”, detaliază Cristina Puțan, Managing Director al PRbeta Agency.

 

Astfel, la PRbeta 10, speakerii vor explora evoluția educației în comunicare în ultimii zece ani, din diferite perspective. Profesori, specialiști în comunicare din agențiile de top din România, reprezentați ai departamentelor de marketing și PR, jurnaliști de renume, influenceri, dar și alți specialiști din domeniu vor discuta despre evoluția comunicării, trenduri din domeniu, campanii creative și metode eficiente prin care brandurile pot interacționa cu comunitățile lor.

 

În cele două zile de eveniment vor avea loc discuții cu specialiști și profesori, interviuri, ateliere creative,  activități interactive și sesiuni de networking. Alexandra Radu (Rogalski Damaschin), Alexandru Negrea (Social Smarts), Tudor Galoș (Tudor Galos Consulting), Alexandru Ciucă (Star-Cast.ro), Ruxandra Micșunescu (Line Agency) și Corina Sîrb (Universitatea de Vest din Timișoara) sunt doar câțiva dintre cei care vor vorbi despre Educația în comunicare. Periodic, organizatorii vor anunța noi specialiști care vor vorbi în cadrul PRbeta 10.

Biletele Early Bird, la prețul de 119 lei, se găsesc pe site-ul evenimentului https://prbeta.ro/conferinta/, unde puteți afla mai multe detalii despre cei care vor vorbi la PRbeta 10 și, în curând, ce activități speciale pregătesc organizatorii.

PRbeta Agency este agenția timișoreană de relații publice şi organizare de eveniment care deține în portofoliu câteva sute de proiecte regionale și naționale, desfășurate împreună cu diverse branduri mai mari sau mai mici. Agenția se implică, în mod activ, în educația tinerilor care vor să învețe lucruri aplicate despre comunicare și relații publice, organizând conferințe, workshop-uri, cursuri și stagii de practică dedicate acestora

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus