Te afli aici: Acasa » National » Premieră „Ecce Homo Brâncoveanu” la Cinema Timiș

Premieră „Ecce Homo Brâncoveanu” la Cinema Timiș

Premieră „Ecce Homo Brâncoveanu” la Cinema Timiș

 

Primăvara anului 1714! Cel mai bogat bărbat din Europa, voievodul Constantin Brâncoveanu e mazilit. După 26 de ani pe tron, este obligat să plece spre Istanbul alături de întreaga familie pentru a-și dovedi nevinovăția. Călătoria spre capitala Imperiului Otoman devine un drum inițiatic pe care Brâncoveanu și cei 4 fii vor ajunge să ia o decizie care va marca destinul românilor pentru totdeauna…

Bazat pe un controversat caz real, filmul Ecce Homo Brâncoveanu, face parte din categoria dramă – istoric, fapt pentru care persoanele sub 12 ani trebuie să aibă acordul părinților.

Ecce Homo Brâncoveanu, în regia lui Dan Pița, cu: Constantin Pușcașu, Daniela Nane, Claudiu Bleonț, Marius Stănescu, va rula în premieră, duminică, 18 februarie, la Cinema Timiș, ora 13, cu durata de 1 oră și 31 de minute.

Proiecția este organizată în colaborare cu Mitropolia Banatului și se va desfășura în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului, precum și a regizorului Dan Pița și a altor actori și membri ai echipei filmului.

Premiera va fi urmată de o discuție cu echipa filmului.

Daniela Florian

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus