Te afli aici: Acasa » National » Premierul Ungureanu a semnat Hotararea de Guvern pentru alocarea de fonduri primariilor

Premierul Ungureanu a semnat Hotararea de Guvern pentru alocarea de fonduri primariilor

Premierul Ungureanu a semnat Hotararea de Guvern pentru alocarea de fonduri primariilor

Primul ministru Mihai Răzvan Ungureanu a declarat vineri la Iaşi că a semnat Hotărârea de Guvern care prevede lista cu fondurile alocate primăriilor.

O să vedeţi imediat în Monitorul Oficial. Hotărârea de Guvern a fost semnată, a răspuns premierul întrebărilor jurnaliştilor. Coaliţia de guvernare a acceptat la începutul acestei săptămâni punctul de vedere al prim-ministrului Mihai-Răzvan Ungureanu privind alocările de fonduri de la Guvern către primării, astfel încât autorităţile locale să primească bani în funcţie de necesarul pentru cofinanţarea unor proiecte europene şi plata unor datorii acumulate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Executivului, Dan Suciu, a precizat că este vorba de solicitări ale primarilor şi că nu se va face diferenţa între edilii din partidele de la Putere şi cei de la Opoziţie. Prefecturile vor întocmi liste pe baza solicitărilor venite dinspre autorităţile locale, centralizarea finală urmând să se facă la Ministerul Administraţiei şi Internelor, în vederea acordării de finanţare prin hotărâre de Guvern.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus