Te afli aici: Acasa » National » Programul pentru tineri GraduatE.ON

Programul pentru tineri GraduatE.ON

  • Peste 120 de absolvenţi au fost angajați în cadrul Grupului E.ON România prin acest program;
  • 80% dintre aceştia au astăzi o carieră de succes în cadrul E.ON, mai mult de jumătate dintre ei în poziții de specialiști sau de coordonare;
  • Pentru acest an sunt disponibile 16 locuri pentru tineri din 12 centre universitare;

Construit pentru a veni în sprijinul tinerilor dornici de a începe o carieră în domeniul energiei, programul se adresează studenţilor din ani terminali şi absolvenţilor de studii tehnice, economice sau de resurse umane.

Timp de doi ani, tinerii au posibilitatea de a dobândi gradual experienţă prin parcurgerea a 4-6 stagii în diferite departamente ale companiilor E.ON din România, urmând ca la final să identifice mai uşor, în perfectă concordanţă cu propriile abilităţi şi aşteptări, oportunităţile profesionale din cadrul Grupului.

Prin acest program au fost angajaţi pe parcursul a 12 ani peste 120 de tineri, dintre care mai mult de jumătate au ajuns în poziții de specialiști sau de coordonare.

Programul a apărut din preocuparea noastră de a sprijini în mod real tinerii care imediat după terminarea studiilor sunt în căutarea unor experienţe valoroase care să pună bazele carierei lor profesionale. Ne bucurăm că a devenit o tradiţie şi mai mult, că în fiecare an interesul pentru acest program este tot mai mare iar feedback-ul colegilor deja angajaţi despre felul în care GraduatE.ON răspunde nevoilor lor la momentul de început al carierei este unul foarte bun”, a declarat Ana-Maria Matei, Director General Adjunct E.ON România şi iniţiator al proiectului.

Pentru anul în curs sunt disponibile 16 poziţii pentru tinerii din centrele universitare din Târgu Mureş, Bucureşti, Iaşi, Sibiu, Cluj Napoca, Timişoara, Bacău, Suceava, Arad, Braşov, Oradea şi Ploieşti.

Procesul de selecţie durează până în luna iulie a.c., iar primul pas este încărcarea CV-ului pe platforma de recrutare a companiei E.ON până în data de 8 mai.

Mai multe detalii despre GraduatE.ON şi despre poziţiile disponibile se regăsesc la: https://www.eon-romania.ro/ro/cariera/graduate-on.html

 

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus