Te afli aici: Acasa » National » „Puterea subconștientului în procesul de vindecare” – prof. univ. dr. Constantin Dulcan, la Timișoara

„Puterea subconștientului în procesul de vindecare” – prof. univ. dr. Constantin Dulcan, la Timișoara

 

Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș organizează duminică, 13 noiembrie 2022, de la ora 11:00,  seminarul „Puterea subconștientului în procesul de vindecare”, seminar susținut de prof. univ. dr. Constantin Dulcan și Florentina Fântânaru. Evenimentul va avea loc în sala multifuncțională a Palatului Administrativ din Timișoara și este finanțat de Consiliul Județean Timiș.

În contextul impredictibil și angoasant al prezentului lumii în care trăim, în care incertitudinea copleșește natura umană, iar amenințarea unui război care se poartă la granița României schimbă fundamental percepția asupra a ceea ce este important pentru umanitate, reputatul neurolog profesor univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan readuce în prim plan esența umană, într-un dialog despre autovindecare cu jurnalista Florentina Fântânaru.

Care este puterea subconștientului, cum putem gestiona emoțiile negative, ce este rugăciunea, care este rolul postului în vindecare sunt doar câteva dintre temele pe care cei doi interlocutori le vor aborda în cadrul seminarului organizat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, în data de 13 noiembrie, de la ora 11:00 în Sala Multifuncțională din cadrul Palatului Administrativ.

Evenimentul se desfășoară cu acces gratuit, iar invitațiile se pot obține de pe www.eventim.ro, începând cu 8 noiembrie 2022, ora 11:00.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus