Radu Berceanu nu va mai candida la Parlament şi se gândeşte să se retragă din politica la vârf

Preşedintele PDL Dolj, senatorul Radu Berceanu, a declarat, marţi, la Craiova, în cadrul unei conferinţe de presă, că la următoarele alegeri parlamentare nu va mai candida, pentru că îi sunt suficienţi 23 de ani în Parlament. Berceanu a mai spus că are de gând să se retragă din politica la vârf, iar până la sfârşitul acestui an va renunţa la funcţia de preşedinte al PDL Dolj, însă nu are de gând să plece din Partidul Democrat Liberal, nici ca independent şi nici la alt partid.

Nu mai candidez la următoarele alegeri parlamentare, pentru că este suficient. Eu la sfârşitul acestui an şi acestui mandat de parlamentar împlinesc 23 de ani de când sunt parlamentar şi cred că este suficient. Trebuie să vină tineret şi în Parlament şi cred că este bine să nu stai prin Parlament până când nu mai ştii bine ce se întâmplă pe acolo. (…) Eu fac parte dintre cei care cred că mai există şi altceva de făcut pe lume decât politică. Am de gând să ies din politica la vârf, dar nu am de gând să plec din PDL, deşi am auzit că a fost aşa, un fel de zvon. Nici pomeneală. Eu nu o să plec niciodată, nici independent, nici la alt partid. Poate să plec acasă, asta da. Dar nu o să plec la alt partid, a spus Berceanu.

Întrebat când are de gând să se retragă, Berceanu a spus că până la sfârşitul anului. Renunţ nu doar la activitatea parlamentară, ci şi la funcţia de preşedinte al PDL Dolj până la sfârşitul anului, a afirmat preşedintele PDL Dolj.

 

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.