Reprezentație de Kendo și Iaido, susținută de Clubul Sportiv Sam-Sho la Muzeul Național de Artă Timișoara

 

Muzeul Național de Artă Timișoara, în colaborare cu Clubul Sportiv Sam-Sho și Asociația Cluburilor de Kendo, Iaido și Jodo, organizează, sâmbătă, 19 februarie 2022, la orele 11:00, o reprezentație de Kendo și Iaido, sub îndrumarea senseiului Florin Ianăși.

Reprezentația va avea loc în Sala Barocă, fiind parte integrantă a evenimentelor dedicate expoziției de stampe japoneze „Celebrities of the Floating World 2022” și va fi urmată de un tur ghidat, oferit publicului de Andreea Foanene, curatoarea expoziției din cadrul Muzeului Național de Artă Timișoara.

Lucrările din expunere fac parte în exclusivitate din colecția avocatului George Șerban, cu suportul profesional oferit de Alexandru Chituță, din cadrul muzeului Samuel von Brukenthal din Sibiu, curatorul colecției.

Participarea la eveniment este gratuită.

Vă reamintim, expoziţia poate fi vizitată în perioada 28 ianuarie – 22 aprilie 2022 şi va fi deschisă de miercuri până duminică între orele 10.00 – 18.00.

Rugăm publicul să respecte, pe durata vernisajului și a vizitării muzeului, măsurile de combatere a îmbolnăvirilor COVID-19 și regulile de distanțare socială.

Organizatori: Muzeul Național de Artă Timișoara, Asociația „Șerban și Asociații”  Societate civilă de avocați, Ambasada Japoniei în România, Asociația culturală „Pictor Octavian Smigelschi”, Consiliul Județean Timiș

Parteneri: Universitatea Politehnică din Timișoara, Biblioteca Universității Politehnice, Universitatea de Vest Timișoara, Facultatea de Arte și Design din Timișoara, Muzeul Național Brukenthal, Teatrul pentru Copii și Tineret Merlin, Centrul de Cultură și Artă Timiș, Muzeul Național al Literaturii Române, Muzeul de Artă Brașov, Clubul Sportiv Sam-Sho, Asociația Cluburilor de Kendo, Iaido și Jodo, Discover Timiș.

Sponsori: Dinamica Intelligent Distribution

Related posts