Te afli aici: Acasa » National » Saptamana calitatii, la Aquatim

Saptamana calitatii, la Aquatim

Societatea Aquatim s-a alăturat și anul acesta inițiativei Asociației Generale a Inginerilor din România, promotoare a unei serii de simpozioane, conferințe și seminarii ocazionate de Săptămâna Calității Timișorene și Timișene, aflată acum la a XVI-a ediție.

Compania regională de apă și canalizare, Aquatim, va găzdui miercuri, 9 noiembrie, ora 13, la sediul său de pe str. Gheorghe Lazăr nr. 11/A, masa rotundă „Calitate pentru rezultate”. Agenda întâlnirii include expuneri diverse pe teme de tratare și epurare a apei, aspectele propuse spre dezbatere fiind legate de folosirea în aceste domenii a proceselor electrochimice, a energiei solare și a unor tehnologii „reactualizate”.

Manifestarea va debuta cu o evocare a personalității profesorului Vasile Cocheci, reprezentant de seamă al învățământului superior timișorean și un mare susținător al conceptului de asigurare a calității apei și mediului.

Calitate pentru rezultate este chiar sloganul sub care se derulează în aceeași perioadă, Săptămâna Calității Europene. La evenimentul găzduit de Aquatim sunt așteptați membrii AGIR – Societatea pentru protecția mediului, cadre universitare, specialiști din instituțiile publice și companii private, cercetători, studenți, masteranzi etc.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus