Te afli aici: Acasa » National » Saptamana PSI la Timisoara

Saptamana PSI la Timisoara

Te-ai întrebat vreodată care sunt motivele inconștiente pentru care îți alegi un partener, o profesie sau un curs în viață? Dacă vrei să înțelegi cum se învârt rotițele din mintea ta atunci când iei o decizie vitală, atunci când îți pui o mască și joci un rol sau în clipele în care ești coplești de somatizări, anxietăți și impulsuri care nu știi de unde vin, te invităm la atelierele de psihologie din ediția de toamnă a Săptămânii PSI, organizată de Editura Trei și Librăriile Cărturești.

Vino între 7 și 13 noiembrie în librăriile Cărturești din 6 orașe din țară și întâlnește-i pe cei mai dedicați și mai experimentați psihologi și psihoterapeuți din urbea ta. Vei putea discuta despre adicții, despre personalitate și profesie, despre partea pozitivă a emoțiilor negative, despre parenting și probleme de cuplu, dar și despre ce se întâmplă într-o psihoterapie.

Săptămâna PSI va avea loc în București, Iași, Cluj, Arad, Timișoara și Brașov, iar cărțile de psihologie ale Editurii Trei vor fi reduse cu 25 % în perioada 7-13 noiembrie în toată rețeaua Cărtureștilor.

Intrarea este liberă

           PROGRAM TIMIŞOARA  – Librăria Cărtureşti –  Mercy

  1. 1.    Denumirea evenimentului: Omul în căutarea sensului – Carturesti Iulius Mall

Invitat: Eugen Jurca
Data : 7 noiembrie  (luni) – ora 18.30

2.      Denumirea evenimentului: Cum să înțelegem și să depășim frica de boală
Invitat: Ali Baeram
Data : 9 noiembrie  (miercuri) – ora 18.30

3.      Denumirea evenimentului: Cu emoții…despre emoții…dincolo de emoții.
Invitat: Oana Dău Gaşpar
Data : 10 noiembrie (joi) – ora 18.30

4.      Denumirea evenimentului: De ce să [nu] mergem la psihoterapie? Alegerea dintre familie, rețea socială, facebook și servicii profesionale de psihoterapie
Invitat: Daniel Murany
Data : 11 noiembrie (vineri) – ora 18.30

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus