Spectacolul de dans „Bucuria de a fi împreună”

 

Clubul de dans sportiv Magnum Team vă invită în acest weekend să participați la un eveniment de dans inedit.

Spectacolul de dans „Bucuria de a fi împreună” este una dintre activitățile din cadrul proiectului „Let your passion be dance”.  Acest spectacol este transpunerea în pași de dans a perioadei pandemice și a tot ce ne-a adus transformator această perioadă. Este despre reinventare, regăsire și creativitate. Este o invitație pentru fiecare privitor de a-și permite să trăiască frumos prin dans, muzică și artă.

O perioadă precum cea trăită în pandemie trebuie să fie pentru fiecare dintre noi o lecție de viață și o reașezare a valorilor.

Vă invităm să trăim din nou împreună, sănătos, conectați unul la altul prin dans, și să ne regăsim echilibrul prin manifestarea artistică a emoțiilor, firește, tot prin dans.

100 de dansatori, de toate vârstele, ai Clubului de Dans Magnum Team, care vor încerca să vă readucă zâmbetul pe buze și să vă reamintească că ”Viața este un dans pe care îl înveți din mers. Câteodată conduci, câteodată te lași condus.”, după cum spune John Michael Montgomery.

Spectacolul este urmat de un workshop de dans, atât sportiv, cât și contemporan, la care publicul este invitat să participe. Pe lângă instructorii și dansatorii Magnum Team, va fi prezentă și dansatoarea ucraineană Yana Kolesnyk, campionă europenă și mondială la Disco Dance.

Spectacolele au loc în

* 11 iunie 2022, de la ora 20.00, la Faber

* 12 iunie 2022, de la ora 18.00, în Parcul Dacia

Participarea este gratuită.

 

Evenimentul este finanțat de Municipiul Timișoara, prin Centrul de Proiecte, în cadrul sesiunii „Orașul în mișcare”.

Related posts