Targ de joburi pentru someri

În cadrul Proiectului (Re)Inserția persoanelor din județul Timiș prin formare și acompaniere socio-profesională, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investește în Oameni!, partenerii Quanta Resurse Umane și Asociația Serviciul APEL, organizează în perioada 22 – 24 septembrie 2015, între orele 1000 – 1400, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, Sala Timiș-Mureș, cea de-a doua ediție a Târgului de joburi pentru șomeri.

 

Evenimentul este destinat șomerilor, inclusiv șomerilor de lungă durată, persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, persoanelor inactive – care au participat la programele de formare profesională din cadrul proiectului.

Proiectul vizează creșterea șanselor de integrare / reintegrare pe piața muncii pentru 500 persoane din grupul țintă – persoane inactive, persoane în căutarea unui loc de muncă, șomeri din Regiunea Vest și județul Timis, prin punerea în aplicare a unui program de măsuri de ocupare cu caracter activ, preventiv și flexibil în vederea combaterii șomajului de lungă durată și a inactivității.

Firmele expozante își vor prezenta oferta de locuri de muncă vacante, precum și cerințele posturilor care pot fi ocupate.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.