Toamnă de Stand-Up Comedy la Timișoara

Timișoara deschide sezonul de toamnă de Stand Up Comedy cu Dan Badea, în 19 octombrie, cu show-ul excepțional: Am Umor și continuă cu Marea Adunare a Partidului Comedianţilor Români, care va avea loc în 9 noiembrie!

Pe 19 octombrie, de la ora 18:00,  Dan Badea vine la Filarmonica de Stat ”Banatul” din Timișoara cu un nou show memorabil intitulat „amUmor!”. Comediantul promite o seară în care publicul va râde în hohote.

E de aproape 20 de ani în cluburile de Stand Up, e parte din ”Generația cu cheia de gât” și nu se sfiește să spună pe nume – dar ironic – lucrurilor (g)rele care au marcat copilăriile multora dintre noi.

Un spectacol de stand up comedy cu Dan Badea e ca o ședință de terapie care te mai eliberează de nostalgiile unor vremuri în care aveai nevoie de mult umor ca să supraviețuiești.

Accesul la spectacol se face începând cu ora 17:30, iar biletele se pot achiziționa prin punctele de vânzare ale rețelei iabilet.ro www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare. La intrare, biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon).
Pentru persoanele cu dizabilități si insoțitorii acestora, sunt puse la dispoziție 4 bilete, iar pentru mai multe detalii trimiteți solicitarea pe adresa de email ticketing@sublimeromania.com

Pe data de 9 noiembrie, Partidul Comedianților Români convoacă poporul carpato-danubiano-pontic la discursul umoristic destoinic, prezidat de Bordea şi Micutzu, la Sala Sporturilor ”Constantin Jude” din Timișoara, la două spectacole de Stand-Up Comdey: unul de la ora 18.00 și altul de la ora 20.30.

Le vor fi alături cetăţeni de seamă, membri devotaţi de partid care seamănă glume şi culeg ropote de aplauze – Cortea Nelu, Popa Claudiu şi Florin Gheorghe.

Măreţie, împlinire, stand up comedie – asta au adus tovarăşii Bordea şi Micutzu în ultimul deceniu! Prosperitate, fericire, şi mai multă comedie – asta e promisiunea lor pentru un viitor glorios! Vino să iei parte la Marea Adunare a Partidului Comedianţilor Români de la Timișoara! Haide să auzi cuvântările bravilor luptători ai cauzei umoristice!
Spectacolul nu este recomandat minorilor.

Pentru persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora, sunt puse la dispoziție 10 bilete, iar pentru mai multe detalii trimiteți solicitarea pe adresa de email ticketing@sublimeromania.com

Biletele se pot achiziționa de pe site-ul https://bilete.sublime.ro/bilete-timisoara-bordea-micutzu-partidul-comediantilor-romani

 

Vă așteptăm!

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.