Te afli aici: Acasa » National » Traian Basescu: Nu aveam nevoie de publicarea deciziei CCR in Monitorul Oficial ca sa merg la Bruxelles

Traian Basescu: Nu aveam nevoie de publicarea deciziei CCR in Monitorul Oficial ca sa merg la Bruxelles

Traian Basescu: Nu aveam nevoie de publicarea deciziei CCR in Monitorul Oficial ca sa merg la Bruxelles

Preşedintele Traian Băsescu a declarat joi că nu avea nevoie, pentru a merge la Bruxelles, ca decizia CCR privind reprezentarea la Consiliul European să fie publicată în Monitorul Oficial, punctând că a fost împiedicat să facă acest lucru de către premier şi de ministrul Afacerilor Externe.

Decizia de ieri a Curţii Constituţionale pentru mine nu necesita publicarea în Monitorul Oficial, pentru că ceea ce a precizat Curtea Constituţională este şi în Constituţie. Deci, practic, Curtea Constituţională a făcut o citire a articolelor 80 şi 148 din Constituţia României. Eu nu aveam nevoie de publicarea ei în Monitorul Oficial pentru a merge la Bruxelles, eu aveam nevoie să nu fiu împiedicat să ajung la Bruxelles, a declarat Băsescu, la Palatul Cotroceni. El a susţinut că a fost împiedicat să meargă la Consiliul European de către ministrul de Externe, Andrei Marga, şi premierul Victor Ponta.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus