Te afli aici: Acasa » National » Trupa Bere Gratis va susţine concert la “Cea mai mare salată din lume”

Trupa Bere Gratis va susţine concert la “Cea mai mare salată din lume”


Trupa Bere Gratis va susţine un concert la evenimentul de doborâre a recordului mondial ”Cea mai mare salată din lume”.  Intrarea este liberă, iar vizitorii și voluntarii au transport gratuit de la stația de metrou Republica.

În 23 septembrie, la Complexul Exporom, în timp ce sutele de voluntari vor prepara cele 20 de tone de legume care vor intra în componenţa Celei mai mari salate din lume, atmosfera va fi animată de concursuri, ateliere, conferinţe şi un concert incendiar Bere Gratis. Autobuzele Exporom vor transporta gratuit vizitatorii şi voluntarii de la staţia metrou Republica până în incinta Complexului EXPOROM, unde se pregăteşte Cea mai mare salată din lume. Voluntarii care doresc să participe la doborârea recordului mondial sunt rugaţi să se înscrie pe www.exporom.ro/salatarecord

Vizitatorii sunt aşteptaţi să participe la evenimentele conexe, iar la final, când salata uriaşă va fi pregătită, sunt poftiţi la o porţie din Cea mai mare salată din lume. O parte din această salată va fi donată centrelor de plasament, cantinelor şi mănăstirilor, căminelor de bătrâni.

La pregătirea celei mai mari salate din lume vor fi folosite următoarele ingrediente:  6 tone de roşii,  4 tone de salată verde, 4 tone de castraveţi, 2 tone de ardei, 2 tone de ceapă, 2 tone de morcovi, 400 kilograme măsline, 800 litri de ulei de măsline şi 400 kilograme de sare.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus