Te afli aici: Acasa » National » Victor Alistar declara ca va face parte din echipa guvernamentala de indata ce va fi posibil

Victor Alistar declara ca va face parte din echipa guvernamentala de indata ce va fi posibil

Victor Alistar declara ca va face parte din echipa guvernamentala de indata ce va fi posibil

Victor Alistar, care fusese propus de premierul desemnat Victor Ponta ministru delegat pentru strategii guvernamentale, a declarat joi că va face parte din noua echipă guvernamentală imediat ce va fi posibil şi a adăugat că cei care încalcă legea vor răspunde în faţa ei.

El a precizat că cea mai mare parte a deciziei anunţată de premierul desemnat, de retragere a sa din echipa guvernamentală, i-a aparţinut, fiind exprimată în cadrul unei discuţii comune, pentru că exista un risc real de refuz al semnării decretului, ceea ce ar fi afectat lista întregului guvern. Oricum, sunt foarte mulţumit şi apreciez faptul că absolut tot ceea ce s-a pus în programul de guvernare şi ce am reuşit să discut cu organizaţiile neguvernamentale la scrierea lui a rămas. Ideea departamentului a rămas, iar filosofia de gândire a unei guvernări deschise către cetăţean a rămas şi ea va fi asumată politic, ceea ce arată că există angajamente serioase şi există oameni care vor să arate că se fac lucrurile altfel. Mă voi alătura echipei de îndată ce va fi posibil, a spus Alistar.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus