Victor Ponta afirmă că de luni Opoziţia va avea majoritate de un vot la Senat

Preşedintele PSD, Victor Ponta, copreşedinte al USL, a afirmat că, de luni, Opoziţia va avea majoritate de un vot la Senat.

Luni, odată cu înscrierea în PNL a senatorului de Caraş-Severin şi odată cu demisia din Senat a dlui Radu F. Alexandru, care a fost votat membru al CNA, Opoziţia va avea majoritate de un vot în Senat, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, Victor Ponta.
El a precizat că, la Camera Deputaţilor, va fi verificată eventuala majoritate a celor de la Putere în urma unei acţiuni de revocare şi de înlocuire din funcţie pentru abateri repetate de la Regulamentul Camerei Deputaţilor a preşedintelui Camerei, dna Roberta Anastase.

În momentul în care şi în Senat şi în Camera Deputaţilor practic Guvernul nu mai are nici formal majoritate, evident că va exista o altă situaţie politică. Am analizat-o în cadrul USL şi pe măsură ce aceste lucruri se confirmă, nu doar la moţiunea de cenzură, ci este important ce facem după moţiunea de cenzură. Există o strategie a USL pentru ca alegerile să aibă loc cât mai repede, organizate de un guvern corect şi nepolitic, a spus Ponta.

 

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.