Videanu ii cere lui Ponta sa prezinte DIICOT si DNA documentele privind vanzarea de energie

Democrat-liberalul Adriean Videanu i-a cerut public marţi, într-o conferinţă de presă, premierului Victor Ponta să pună la dispoziţia DIICOT şi DNA toate documentele privitoare la vânzarea de energie la export decisă în 2010 în timpul mandatului său de ministru al Economiei, susţinând că altfel îl va acuza de tăinuire.

Eu îi cer public primului-ministru Victor Ponta să pună la dispoziţia organelor abilitate toate documentele, altfel eu îl voi acuza de tăinuire. Dacă nu pune la dispoziţia DIICOT şi DNA toate documentele îl acuz de tăinuire. Mai mult decât atât, acest document este public din anul 2010. A descoperit apa caldă domnul Ponta. Şi chiar a fost un subiect pe care l-am discutat la unele emisiuni televizate, a declarat Adriean Videanu, cu privire la afirmaţiile premierului potrivit cărora DIICOT şi DNA vor elucida aspectele legate de vânzarea de energie la export.

Fostul ministru al Economiei a spus că premierul face o confuzie atunci când îl acuză de vânzarea de energie sub preţul pieţei prin Hidroelectrica şi a susţinut că singura excepţie pe care a făcut-o în timpul mandatului său a fost aprobarea unei cantităţi de energie la export prin Electrica SA în cadrul unui coş de energie.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.