Zilele Carierei au ajuns la a XV-a ediție

Sfârșitul lunii octombrie aduce timișorenilor cel mai important târg de joburi din zonă, anume Zilele Carierei, eveniment devenit deja tradițional, ajuns la a XV-a ediție, organizat de Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din cadrul Universității Politehnica Timișoara, care vine să consfințească, o dată în plus, rolul asumat de UPT, acela de a pregăti studenții la cel mai înalt nivel, pentru a se putea integra cu succes pe piața muncii.

Ca și la precedentele ediții, cei mai importanți angajatori din Timișoara și din zonă și-au anunțat deja prezența la Zilele Carierei XV. Peste 1000 de oferte de carieră (job-uri full time sau part time, training-uri, internship-uri, oferte de practică) sunt puse la dispoziția studenților și absolvenților sau oricui este în căutarea unor oferte de carieră, fiind invitați să vină cu CV-ul pregătit.

Pe lângă oportunitățile de carieră, vizitatorii vor putea lua pulsul pieței muncii, vor putea asista la prezentări ale companiilor, vor putea câștiga premii sau vor putea beneficia de alte surprize pregătite de organizatori.

Deschiderea celei de-a XV-a ediții a Zilelor Carierei va avea loc miercuri, 30 octombrie 2019, la ora 10:00, la Cantina Universității Politehnica Timișoara. Târgul de oferte de carieră va fi deschis în 30 – 31 octombrie 2019, între orele 10:00 – 17:00.

Mai multe detalii și în special ofertele companiilor, le puteti vizualiza pe http://www.zilelecarierei.upt.ro/companii

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.