Te afli aici: Acasa » National » „Zilele Carierei” – ediția a XII-a

„Zilele Carierei” – ediția a XII-a

În zilele de 28 – 29 martie a.c., Universitatea Politehnica Timișoara, prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră, organizează cea de a XII-a ediție a Zilelor Carierei, cel mai mare târg universitar de oferte de carieră pentru studenți și absolvenți din România. Circa 60 de companii și-au anunțat prezența la eveniment și promit participanților nenumărate oferte de practică, internship-uri și posibilități de angajare.

Deschiderea festivă a evenimentului va avea loc în 28 martie 2018, la ora 10, iar pe parcursul celor două zile, între orele 10:00-17:00, la Cantina Politehnicii din Complexul Studențesc, sunt așteptați, recomandabil cu CV-ul, toți cei interesați să își gasească oportunități de carieră.

Noutatea acestei ediții o constituie lansarea unui website de carieră, www.cariere.upt.ro. Prin intermediul acestuia, Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din cadrul Universitatii Politehnica Timșoara, dorește să faciliteze relația dintre studenți, absolvenți și piața muncii. Cu ajutorul platformei, studenții/absolvenții pot identifica ofertele de carieră  disponibile la un anumit moment, iar companiile gasesc candidații cei mai potriviți și cu cea mai bună pregătire în domeniu. Platforma permite reprezentanților companiilor să încarce ofertele de carieră disponibile, iar studenților și absolvenților interesați să le vizualizeze și să aplice pentru ele.

În cadrul Zilelor Carierei, firmele participante vor organiza tombole și concursuri tematice unde se pot câștiga numeroase premii.

Detalii despre ofertele companiilor participante se găsesc la adresa www.zilelecarierei.upt.ro, iar informații suplimentare se pot obține și de pe Facebook, la adresa: https://www.facebook.com/ZileleCariereiUPT.

 

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus